ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τηλεφώνησε στην αστυνομία για να παραπονεθεί για την ποιότητα των… ναρκωτικών της!


Μια γυναίκα από την Οκλαχόμα δεν δίστασε να σηκώσει το τηλέφωνο και να εκφράσει τα παράπονά της επειδή ένα προϊόν που δοκίμασε ήταν κακής ποιότητας. 


Μόνο που θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί, δεδομένου ότι ο αριθμός που κάλεσε ήταν το 911 (το αμερικανικό «100») και το προϊόν που δοκίμασε ήταν… το ναρκωτικό κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη!

Σύμφωνα με αξιωματικούς της τοπικής αστυνομίας η 54χρονη Λινέτ Ρέι Σάμσον ήταν πρότυπο ευγενείας, εξηγώντας τους ότι ο… «πάγος» (η ονομασία του συγκεκριμένου τύπου ναρκωτικών στην αμερικανική αργκό…) που είχε αγοράσει δεν πληρούσε τις προδιαγραφές καθαρότητας που είχε συνηθίσει. 

Η Σάμσον, που κατά τα φαινόμενα τελούσε υπό την επήρεια του «προϊόντος», υποδέχθηκε θερμά στο σπίτι της τον αστυνομικό, νομίζοντας ότι είχε έρθει για να κάνει έλεγχο… ποιότητας. «Χαίρομαι που ήρθες» τού είπε, πριν τον οδηγήσει στην κουζίνα, όπου η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ήταν αποθηκευμένα σε ένα συρτάρι. 

Περιττό να ειπωθεί ότι η γυναίκα συνελήφθη, και αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή για την κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact