ΕΛΛΑΔΑ

«Τιμή μας να αποκεφαλίσουμε Δυτικούς ομήρους» λένε Βρετανοί τζιχαντιστές


Εκθείασαν τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ και είπαν ότι τα χέρια τους είναι έτοιμα «να κάνουν αυτή την ευλογημένη πράξη»

Την πρόθεσή τους να αποκεφαλίσουν Δυτικούς ομήρους εξέφρασαν δύο Βρετανοί τζιχαντιστές μιλώντας στο CCΝ και «εκθειάζοντας» τον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως ακούγεται να λέει ο Αμπού Ανουάρ, όπως συστήθηκε στο βίντεο, «τα χέρια μου είναι έτοιμα να κάνουν αυτή την ευλογημένη πράξη». 

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος να σκοτώσει Δυτικό αιχμάλωτο ο Ανουάρ, ο οποίος εμφανίστηκε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, απάντησε: «Θα ήταν κάτι περισσότερο από τιμή μου να πάρω μέρος σε μια τέτοια εκτέλεση. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει την ευκαιρία να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε ο αδερφός μου με τον Φόλεϊ.»

Μιλώντας ειδικά για την εκτέλεση του αμερικανού δημοσιογράφου τη χαρακτήρισε «δίκαιη και δικαιολογημένη απάντηση στα εγκλήματα των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού κράτους. 

Ο Ανουάρ καταφέρθηκε κατά του βρετανικού Μουσουλμανικού Συμβουλίου χαρακτηρίζοντας τα μέλη του «αποστάτες» την ώρα που κράδαινε ένα αυτόματο όπλο. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δεύτερος τζιχαντιστής που συστήθηκε ως Αμού Μπακρ και ο οποίος είπε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Δύση για να συνεχίσει την τζιχάντ. «Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα να επιστρέψω πίσω (σ.σ. στην πατρίδα) αν οι στρατοί και οι χώρες σας δεν σταματήσουν τις επιθέσεις».

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact