ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τιμητική συναυλία για τον Διονύση Σαββόπουλο στη Νέα Σμύρνη

Μια τιμητική συναυλία για τον Διονύση Σαββόπουλο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τιμά τον μεγάλο μας τραγουδοποιό με μια ανθολογία από αγαπημένα τραγούδια του, που θα ακουστούν από τον ίδιο, με τη συνοδεία μεγάλης συμφωνικής ορχήστρας.

Τον αγαπημένο μας τραγουδοποιό συνοδεύουν η Orchestra Mobile υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη και συμμετέχουν οι χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου τόσο η παιδική όσο και η μικτή ενηλίκων.

Την Κυριακή λοιπόν, στις 8 Μαΐου καλωσορίζουμε το Μάιο με τα πιο δημοφιλή τραγούδια του μοναδικού Διονύση Σαββόπουλου σε μια ανοιξιάτικη μουσική γιορτή στη Νέα Σμύρνη.

Ώρα έναρξης: 21.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες για τη συναυλία

Οrchestra Mobile

H Orchestra Mobile ιδρύθηκε από τη Σόνια Θεοδωρίδου και τον Θεόδωρο Ορφανίδη το 2010. Στόχος της ορχήστρας είναι η προαγωγή της Ελληνικής Λόγιας Μουσικής και το να φέρει κοντά μουσικούς από ολόκληρη την Ευρώπη, συνδέοντας το Βερολίνο με την Αθήνα,το Άμστερνταμ με το Τελ Αβίβ, την Μόσχα με το Λονδίνο. Η πολυφωνία και η παράδοση που φέρει κάθε μουσικός στο Σύνολο, δίνει στην Orchestra Mobile το μοναδικό χαρακτηριστικό της μίξης, δημιουργώντας ταυτόχρονα την πρώτη κινούμενη (Μobile) ορχήστρα της ηπείρου!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης γεννήθηκε στο Herisau της Ελβετίας. Παρακολούθησε μαθήματα αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας, κλασσικού τραγουδιού και πιάνου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα δίδαξε θεωρητικά σε ωδεία. Το 2005 έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα, πηγαίνοντας στην Ολλανδία, όπου συνεργάστηκε με μουσικά σύνολα ως προσκεκλημένος μαέστρος. Ο Θεόδωρος Ορφανίδης έχει μαθητεύσει και συνεργαστεί με σημαντικούς μαέστρους, όπως οι: Rene Gulikers, George Hadjinikos, Ulrich Rademacher, Ingo Lenke και Θόδωρος Αντωνίου. Ως μαέστρος έχει προσκληθεί από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Έχει διευθύνει ορχήστρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, την Ιταλία και την Πολωνία. Έχει κυκλοφορήσει δύο CD -Αθανάσιος Σίμογλου “Cavafy – Shades of Love…” (The Human Voice, 2011), Αθανάσιος Σίμογλου“Cavafy II – Return” (The Human Voice, 2012).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα:

210 9310408 και 2132025922 & 924

Email: politistikosorg@yahoo.gr

Πηγή: www.markos.tv

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact