ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την «έσφαξε» την Σπάρτη, ο «κακός» ρέφερι, Μιχάλης Ματσούκας!

Μαντάρα τα έκανε πάλι, αυτή την φορά στην Σπάρτη, ο κακός ρέφερι, Μιχάλης Ματσούκας!!!

“Φωνάζει” η Σπάρτη για την διαιτησία του αγώνα της με τον Πλατανιά (0-0), όμως η ουσία είναι πως χωρίς νικητή έληξε το ματς μεταξύ της ΑΕΣ και των “Κρητικών”, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Στο μηδέν έμεινε η αναμέτρηση της Λακωνίας, παρά το γεγονός πως το σύνολο του Αντρέι Τσερνίσοφ ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της.

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, μην μπορώντας να πάρουν το «διπλό», που θα τους έφρνε εκ νέου στην τρίτη θέση.

Καλύτερη ήταν η Σπάρτη στο πρώτο μέρος, η οποία αν και έψαχνε πιο οργανωμένα το γκολ, δεν κατάφερε να το πετύχει, παρά την κυριαρχία της.

Ο Πλατανιάς είχε παθητικό ρόλο, μην μπορώντας να απειλήσει την εστία του Πάντου, πέρα κάποιων στημένων φάσεων, όπου κι αυτές πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο 45λεπτο, με τους Λάκωνες να έχουν την πρωτοβουλία, χωρίς να φτάνουν όμως στο πολυπόθητο γκολ.

Μάλιστα, είχαν και παράπονα από τον διαιτητή Ματσούκα, για κάποιες αποφάσεις του. Οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να φτιάξουν φάσεις και κρατούσαν το μηδέν, δίχως να απειλούν τον Πάντο.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ…

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας) Βοηθοί: Πήττας, Καραλής (Ηλείας). Παράπονα έχουν, επαναλαμβάνουμε οι γηπεδούχοι…

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από την κάμερα της ΕΡΤ στο 61′ λεπτό ο αμυντικός του Πλατανιά ανατρέπει τον Μαντζίρη εντός περιοχής,

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ματσούκας σφύριξε την παράβαση αλλά έδωσε φάουλ εκτός περιοχής! Ευθύνη φυσικά έχει και ο βοηθός ο οποίος έπρεπε να υποδείξει στο Ματσούκα ότι η παράβαση είναι εντός περιοχής.

Στη ζωντανή μετάδοση η ΕΡΤ έδειξε πολλές φορές σε αργή κίνηση, σε επανάληψη την φάση, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μαντζίρης ανατρέπεται εντός περιοχής.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ορθά και για χέρι αμυντικού στο πρώτο ημίχρονο εντός περιοχής. Από την κάμερα η οποία έχει επανειλημμένως δείξει και αυτή τη φάση φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού του Πλατανιά, Πουρτζιτίδη.

Δείτε στο βίντεο το δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε

Δείτε στο βίντεο και το δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε

Σπάρτη (Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (75′ Καινούριος).
Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσαμ, Ουές, Μποσέτι, Λάζιτς,Παπουτσογιαννόπουλος (61′ Χ. Ποζατζίδης), Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Σινγκ (72′ Τσακμάκης).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact