ΚΟΣΜΟΣ

Την έσυρε στο μπαλκόνι και την έσφαξε μπροστά στα μάτια των γειτόνων

ΜΙΛΑΝΟ, ΙΤΑΛΙΑ – Σοκ και οδύνη έχει προκαλέσει στην ιταλική κοινωνία η άγρια δολοφονία της 29χρονης Πάμελα Τζενίνι από τον 52χρονο πρώην σύντροφό της, Τζανλούκα Σοντσίν.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα της νεαρής γυναίκας, με τον δράστη να της επιτίθεται και να τη μαχαιρώνει θανάσιμα στο μπαλκόνι, την ώρα που εκείνη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια τις αρχές.

Σύμφωνα με την ανασκόπηση των γεγονότων από τους Καραμπινιέρους, ο 52χρονος επισκέφθηκε την 29χρονη με την πρόφαση μιας «τελευταίας συζήτησης» μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η Πάμελα Τζενίνι, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο, ειδοποίησε αρχικά έναν φίλο της, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Σχεδόν ταυτόχρονα, και η ίδια η 29χρονη κατάφερε να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Όταν το περιπολικό έφτασε στο κτήριο, η Τζενίνι προσπάθησε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στον δράστη πως έφτασε μια παραγγελία φαγητού (delivery), σε μια προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς. Ωστόσο, ο 52χρονος την εμπόδισε, την έσυρε βίαια προς το μπαλκόνι και, μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα δικά τους μπαλκόνια, άρχισε να την καταφέρνει πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι. Οι αυτόπτες μάρτυρες, παγωμένοι από τη φρίκη, καλούσαν σε βοήθεια φωνάζοντας «Τη σκοτώνει!».

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα για να εισβάλουν στο διαμέρισμα. Μόλις μπήκαν, βρήκαν την 29χρονη γυναίκα νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης, αμέσως μετά τη δολοφονία, επιχείρησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο μαχαίρι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο 52χρονος Τζανλούκα Σοντσίν αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία, επαναφέροντας στο προσκήνιο το κρίσιμο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και των γυναικοκτονιών.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact