ΕΛΛΑΔΑ

«Την μαχαίρωσε πισώπλατα»: Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο

Σήμερα η κηδεία της 56χρονης Γεωργίας

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 56χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο σύζυγό της. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος, στο Άνω Μαλάκι. Ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου το πρωί της Πέμπτης. Ο εισαγγελέας του έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα».

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε μετά τον γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες. Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τρία φονικά χτυπήματα δέχθηκε το θύμα στο λαιμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό. Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί, καθώς και μαχαιριές στην πλάτη. Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει μουδιασμένη από την νέα δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Οι νέες λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το έγκλημα είναι σοκαριστικές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα. Η άτυχη γυναίκα είχε πέσει μπρούμυτα στην κουζίνα μέσα σε μια μεγάλη λίμνη αίματος.

Τα χέρια της ήταν σηκωμένα στο σημείο της τομής, στον λαιμό, σημάδι που έδειχνε ότι προσπάθησε να προστατευθεί την στιγμή που αιφνιδιασμένη από την επίθεση του συζύγου της ένοιωσε στον λαιμό της το φονικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αιφνιδίασε την γυναίκα. Ενώ είχε στραμμένη την πλάτη της προς το μέρος του, εκείνος πήγε από πίσω της, πέρασε το χέρι του στον λαιμό της και κυριολεκτικά την έσφαξε σύμφωνα με την ιστοσελίδα rethnea.gr.

Σοκαριστικό είναι και το γεγονός ότι ως όπλο του εγκλήματος, ο 60χρονος συζυγοκτόνος, δεν χρησιμοποίησε κάποιο κουζινομάχαιρο όπως έχει γραφτεί αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ένα χασαπομάχαιρο που χρησιμοποιούσε για τη σφαγή των αμνοεριφίων του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact