ΚΟΣΜΟΣ

Την Τετάρτη στο δικαστήριο ο αεροπειρατής – Βίντεο από τον έλεγχο που πέρασε στην Αίγυπτο

Ενώπιον Δικαστηρίου, από το οποίο θα ζητηθεί η κράτησή του για συνέχιση των διενεργούμενων ερευνών, θα οδηγηθεί την Τετάρτη ο 59χρονος αεροπειρατής του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το κυπριακό νομικό σύστημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι κατά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά, ούτε στην κατοχή του υπόπτου, ούτε και στο αεροσκάφος. Σημείωσε επίσης ότι από τις μέχρι τώρα διενεργηθείσες εξετάσεις τα κίνητρα του δράστη δεν φαίνεται να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την τρομοκρατία. Σε ερώτηση αν οι αιγυπτιακές αρχές ζήτησαν την έκδοση του 59χρονου, είπε ότι το ερώτημα είναι πρόωρο.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου δείχνει έναν άνδρα που περνά από έλεγχο στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές αρχές, πρόκειται για τον αεροπειρατή της πτήσης για Κάιρο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact