ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΝΤ ΕΚΒΙΑΖΕΙ τους Έλληνες ξενοδόχους

Το ΔΝΤ ΕΚΒΙΑΖΕΙ τους Έλληνες ξενοδόχους

Ωμός εκβιασμός του ΔΝΤ, στους Έλληνες ξενοδόχους…

Τις πρώτες συνέπειες της μη πληρωμής της δόσης του ΔΝΤ υφίσταται η ελληνική οικονομία, με τον κρίσιμο κλάδο του τουρισμού να δέχεται το πρώτο πλήγμα, τη στιγμή μάλιστα που αρχίζει το πιο σημαντικό δίμηνο της θερινής περιόδου.

Tour Operators από τις Ηνωμένες Πολιτείες γνωστοποίησαν στους έλληνες ξενοδόχους ότι οι πληρωμές που θα τους εμβάζουν για τη φιλοξενία τουριστών θα δεσμεύονται αυτόματα υπέρ του ΔΝΤ, και έναντι του χρέους της χώρας μας, όπως κατήγγειλε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γιάννης Ρέτσος.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Ελλάδα έγινε η πρώτη ανεπτυγμένη οικονομία στην 70ετή ιστορία του ΔΝΤ που δεν πλήρωσε εγκαίρως οφειλή της προς το Ταμείο.

Η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε φάση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ταμείο, με οφειλή που υπερβαίνει τα 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact