ΚΟΣΜΟΣ

Το εντυπωσιακό πλωτό πάρκο της Κίνας

Για να το περπατήσεις όλο χρειάζεσαι δέκα ώρες – Δείτε τις φωτογραφίες

Με μήκος που αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα, το νέο πλωτό ψυχαγωγικό πάρκο της Κίνας άνοιξε την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου προσκαλώντας τους πολίτες να το ανακαλύψουν. Το σόου πυροτεχνημάτων που συνόδευσε τα εγκαίνια τράβηξε την προσοχή και ήδη περισσότεροι από 60.000 τουρίστες το έχουν επισκεφθεί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το πλωτό πάρκο βρίσκεται στον ποταμό Hongshui στην επαρχία Luodian στα νοτιοδυτικά της Κίνας. Η τεράστια κατασκευή είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να ακολουθεί τη στάθμη των νερών του ποταμού και για να τη γυρίσει κανείς όλη θα έπρεπε να περπατά επί δέκα ώρες.

Κάνοντας ο επισκέπτης τη βόλτα του πάνω στο νερό αντικρίζει και εκατοντάδες πλωτά αντικείμενα- όπως μια γιγάντια πάπια- που είναι δεμένα στην όχθη του ποταμού.

Κατά τη διάρκεια της μέρας, οι τουρίστες μπορούν να δουν παρουσιάσεις και να κάνουν θαλάσσια σπορ ενώ τη νύχτα το θέαμα απογειώνεται καθώς όλη η κατασκευή, κατάφωτη, «σπάει» το σκοτάδι.

china7 china6 china5 china4 china2 china1 china8 china9 china3

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact