ΚΟΣΜΟΣ

Το καψόνι της Ντέλιας -Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές έστησε όλους μισή ώρα

Μπορεί το ραντεβού κυβέρνησης-δανειστών να ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16:00 κατέληξε, όμως, να ξεκινήσει στις 22:00.

Και μπορεί για το μεγαλύτερο μέρος της πολύωρης καθυστέρησης να οφειλόταν, όπως όλα δείχνουν, στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά η μετάθεση από τις 21:30 στις 22:00 στην Ντέλια Βελκουλέσκου! Οι υπουργοί και οι τρεις επικεφαλής των Θεσμών, σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν πάνω από μισή ώρα την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου η οποία τελικά κατέβηκε από το δωμάτιό της στην αίθουσα συσκέψεων στις 22:00 και τότε ξεκίνησε η διαπραγμάτευση. 

Οι αλλεπάλληλες αναβολές

Αρχικά το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 16:00 το απόγευμα. Αναβλήθηκε για τις 17:00, τις 20:00, τις 21:00 και εν τέλει η διαπραγμάτευση ξεκίνησε στις 22:00.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η μεταφορά της ώρας έναρξης των διαπραγματεύσεων από τις 20:00 στις 21:30 (τελικά ξεκίνησε στις 22:00 λόγω καθυστέρησης της Ντέλιας Βελκουλέσκου) έγινε μετά από αίτημα των εκπροσώπων των Θεσμών.

Για την αναβολή που είχε προηγηθεί δεν είναι γνωστό τι συνέβη, πάντως ο Ράσμους Ρέφερ της ΕΚΤ, μαζί με το επιτελείο του, ανέβηκε στην αίθουσα συσκέψεων ήδη από τις 16:50, για το ραντεβού των 17:00, ωστόσο εκεί ενημερώθηκε για την αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα και αποχώρησε. 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact