ΚΟΣΜΟΣ

Το κοριτσάκι που έχει αλλεργία σε όλα τα φαγητά -Ακόμα και στο μητρικό γάλα [εικόνες]

Η μικρή Λόλα Μπόιντ είναι 14 μηνών και από τη μέρα που γεννήθηκε δεν μπορεί να φάει τίποτα ακόμα μια και έχει αλλεργία ακόμα και στο μητρικό γάλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail η μικρή Λόλα πάσχει από μια πάθηση που κάνει το έντερο της ανίκανο να επεξεργαστεί τις πρωτεΐνες των τροφίμων.

Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν πολύ νωρίς αμέσως μετά την πρόωρη γέννηση του παιδιού.

«Την πήγα σε πολλούς γιατρούς και νοσοκομεία για υπερηχογραφήματα για να καταλάβω τι συνέβαινε» είπε η ίδια στη Daily Mail Αυστραλίας. Αρχικά της είπαν ότι είχε δυσανεξία στη λακτόζη αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι η μικρή είναι αλλεργική ακόμα και στη βρώμη.

«Έκλαψα όταν άκουσα την είδηση. Ήμουν μπερδεμένη και μόνο φοβισμένη» είπε η μητέρα όταν έμαθε από τι πάσχει η κόρη της.

Σήμερα το κοριτσάκι τρέφεται μέσω ενός σωλήνα από όπου λαμβάνει όλες τις θρεπτικές ουσίες. Η μητέρα της δημοσιοποιεί την ιστορία της γιατί θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τη νόσο και να συμβουλεύσει γονείς που μπορεί να δουν παρόμοια συμπτώματα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact