ΚΟΣΜΟΣ

Το μέντιουμ που προέβλεψε το χτύπημα στο Ιράν και τον θάνατο του Χαμενεΐ…προειδοποιεί !

Εδώ που τα λέμε, στις μέρες μας οι θεωρίες και οι προβλέψεις ταξιδεύουν πιο γρήγορα κι από την ίδια την αλήθεια. Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ. Τον ξέρετε; Είναι ένα μέντιουμ που του έχουν κολλήσει τη ρετσινιά του «Προφήτη της Καταστροφής» ή, όπως τον λένε πολλοί, του «νέου Νοστράδαμου». Ο συγκεκριμένος κύριος, λοιπόν, είχε βγει και είχε πει πριν καιρό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα χτυπήσει το Ιράν και ότι ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ θα πεθάνει.

Και να ‘μαστε τώρα… Έγινε η επίθεση στις 28 Φλεβάρη, ο Αγιατολάχ μας τελείωσε και ο Τραμπ βγήκε κιόλας να πει στους Ιρανούς: «Πάρτε τη χώρα στα χέρια σας, η ώρα της ελευθερίας σας έφτασε». Με τέτοιο ιστορικό επιβεβαίωσης, καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος κάθεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα όταν ο Πάρκερ ανοίγει το στόμα του.

Τι «βλέπει» να έρχεται τον Μάρτιο του ’26

Μέσα από το κανάλι του στο YouTube, το περιοδικό OK! αναφέρει ότι ο Πάρκερ επανέρχεται δριμύτερος και ρίχνει νέες προειδοποιήσεις για τον Μάρτιο του 2026. Για να εξηγούμαστε όμως, ο ίδιος τονίζει ότι αυτά είναι καθαρά δικές του διαισθήσεις και όχι κάποια επιβεβαιωμένη είδηση. Άρα, καλό είναι να κρατάμε μια πισινή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν έχουμε τελειώσει με το Ιράν. Προβλέπει ότι θα δούμε κι άλλα, πολύ «χειρουργικά» χτυπήματα. Όχι μόνο στην ηγεσία, αλλά και σε ό,τι έχει απομείνει από τις πυρηνικές τους εγκαταστάσεις, γιατί, όπως λέει, «δεν γίνεται να μείνουν ανέπαφες». Μιλάει για μια γρήγορη κλιμάκωση της κατάστασης που θα κοπεί μαχαίρι. Δεν βλέπει φαντάρους να πατάνε στο έδαφος (το γνωστό boots on the ground), αλλά μόνο αεροπορικές επιδρομές και κινήσεις-αστραπή.

Βέβαια, πετάει και μια σπόντα γεμάτη νόημα: οι επαναστάσεις δεν βγάζουν πάντα σε καλό. Πολλές φορές, λέει, αναλαμβάνουν τον έλεγχο ακόμα χειρότερα καθεστώτα. «Δεν λέω ότι θα γίνει σώνει και ντε αυτό εδώ πέρα, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος», ξεκαθαρίζει.

Μαντικές τέχνες, όχι κατασκοπεία από το Πεντάγωνο

Κάπου εδώ πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Πάρκερ δεν έχει καμία άκρη σε μυστικές υπηρεσίες. Οι προβλέψεις του βασίζονται σε πνευματικές αναγνώσεις και σε κάτι αρχαία ινδικά κείμενα που λέγονται Nadi. Είναι, δηλαδή, καθαρά μεταφυσικό το ζήτημα, απλώς το παντρεύει με την επικαιρότητα, τον Τραμπ, τις πολεμικές ιαχές, και φυσικά, το θέμα γίνεται αμέσως viral.

Προσοχή στους υπολογιστές σας: Έρχεται ψηφιακός «σεισμός»

Ο «Προφήτης» μας όμως δεν μένει μόνο στα γεωπολιτικά. Κάνει μια απότομη στροφή και μας προειδοποιεί για έναν τεράστιο κίνδυνο στον κυβερνοχώρο που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πορτοφόλι μας. Μιλάει για χοντρό κραχ στα κρυπτονομίσματα, στη βιομηχανία, ακόμα και στην αγορά της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), με την τιμή του χρυσού αρχικά να εκτοξεύεται στα ύψη και μετά να καταρρέει.

Και εδώ έρχεται ίσως η πιο πρακτική συμβουλή που έχει δώσει ποτέ μέντιουμ: Κάντε backup τα αρχεία σας! Μην επαναπαύεστε μόνο στο Cloud, γιατί η ψηφιακή ζημιά μπορεί να είναι «μεγαλύτερη από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα».

Από το Ιράν μέχρι τον… μετεωρίτη του 2028

Σαν να μην έφταναν οι πόλεμοι και τα χακαρίσματα, θυμήθηκε και μια παλιά προφητεία για έναν μετεωρίτη που ίσως περάσει ανάμεσα στη Γη και το φεγγάρι το 2028. Την ιστορία αυτή την έχει συνδέσει με ένα ινδικό κείμενο Nadi που άνοιξε κάποιος Ρίχτερ στη Γερμανία (ένας τύπος που, σύμφωνα με τον Πάρκερ, τον «έθαψαν» τα μέσα ενημέρωσης). Μιλάει με το νι και με το σίγμα, με τόσες λεπτομέρειες που αρχίζεις να τον πιστεύεις, κι ας μην υπάρχει ούτε μισή επιστημονική απόδειξη.

Τελικά, είναι όλα γραμμένα;

Το πιο σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία δεν είναι οι βαρύγδουπες προβλέψεις, αλλά τα «ψιλά γράμματα». Ακόμα και ο ίδιος ο Πάρκερ βγαίνει και λέει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. «Τα κείμενα Nadi λένε ότι το μέλλον μπορεί να αλλάξει», εξηγεί. Ο λόγος που τα βγάζει στη φόρα είναι για να μας κάνει να σκεφτούμε θετικά, να ρίξουμε καμιά προσευχή και να αποτρέψουμε το κακό. Ούτε ο ίδιος δεν τα παρουσιάζει ως το απόλυτο πεπρωμένο μας.

Βέβαια, όπως θυμίζει και το περιοδικό OK!, ο άνθρωπος αυτός έχει ξαναπέσει μέσα σε χοντρά σκηνικά, όπως όταν προέβλεψε τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ ή την εκλογή του Τραμπ το 2016. Γι’ αυτό ίσως τον ακούει τόσο ευλαβικά ένα τεράστιο κοινό.

Στο τέλος της ημέρας όμως, αυτό που κρατάμε δεν είναι το αν θα βγουν οι προφητείες ή όχι. Είναι ότι σε εποχές που τα γεγονότα τρέχουν σαν τρελά, ο φόβος είναι το καλύτερο εμπόρευμα και συνήθως ακούγεται πολύ πιο πειστικός από την ίδια την αλήθεια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact