ΕΛΛΑΔΑ

Το μοιραίο λάθος: Το στοιχείο που πρόδωσε τον δολοφόνο των τριών κοριτσιών και οδηγεί άμεσα σε συλλήψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Όπως είχατε διαβάσει στο instanews.gr αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών είχαν διαρρεύσει το τελευταίο πενθήμερο την πληροφορία ότι αυτή την εβδομάδα θα τελειώσουν όλα.

Υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία που δένουν την υπόθεση και δείχνουν τον δολοφόνο. Μετά από έρευνες πολλών εβδομάδων οι αρχές κατάφεραν να βρουν το κοινό στοιχείο που «δένει» τους τρεις θανάτους των κοριτσιών και να αποδείξουν με ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ότι πρόκειται για δολοφονίες.

Η τελευταία πληροφορία που υπάρχει είναι ότι ο δολοφόνος των τριών κοριτσιών μπορεί να πίστευε ότι έκανε τα τέλεια εγκλήματα όμως υπέπεσε σε (τουλάχιστον) ένα μοιραίο λάθος που αποκάλυψε τα πάντα. Τα σημάδια στα κοριτσάκια και τα ευρήματα από τις εξετάσεις των ιατροδικαστών ένωσαν τα τελευταία κομμάτια του παζλ και πλέον η υπόθεση θεωρείται κλεισμένη.

Εντός 48 ωρών οι συλλήψεις

Η Εισαγγελία Αθηνών αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» είπε ότι το Ανθρωποκτονιών έχει καταλήξει σε δικό του συμπέρασμα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

«Θα πάμε προς έκδοση εντάλματος σύλληψης μέσα στις επόμενες μέρες. Μετ’ επιτάσεως διαρρέεται ότι το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ πιο μπροστά από τους ιατροδικαστές, ενδέχεται και να μην περιμένει (σε εισαγωγικά το ρήμα) τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, έχει φτάσει σε ακλόνητο συμπέρασμα που του παρέχει τη δυνατότητα να ζητήσει την έκδοση εντάλματος» είπε.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα αυτό θα γίνει πριν την 25η Μαρτίου. Για το αν πρόκειται για ένα ή περισσότερα άτομα που θα συλληφθούν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας είπε ότι δεν γνωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση για τις αποκαλύψεις έχει αρχίσει και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) θα υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία για τους θανάτους των τριών κοριτσιών…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact