ΕΛΛΑΔΑ

Το παρασκήνιο της παράδοσης του 30χρονου που παρέσυρε την 21χρονη

Την Πέμπτη, ο οδηγός που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε, λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης.

Ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του. Πρόκειται για έναν σεσημασμένο 26χρονο, αλβανικής καταγωγής.

Νωρίτερα σήμερα μια 19χρονη που ήταν συνεπιβάτης του οχήματος συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με το MEGA η 19χρονη ήταν μέσα στο όχημα στην ώρα που ο 30χρονος οδηγός παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα.

Η αστυνομία κατόπιν έρευνας εντόπισε την 19χρονη συνεπιβάτη, την κάλεσε και κατόπιν συνελήφθη. Σήμερα το πρωί αναμένεται να πάει στον Εισαγγελέα.

Το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη

Η 21χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις. Το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος Αλβανός την παρέσυρε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στη Θεσσαλονίκη, περίπου στη 01:20, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Η κοπέλα είχε επιχειρήσει να διασχίσει τον δρόμο.

Ο ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε καιτην εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, ενώ λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος.

«Έκανε όπισθεν και ξαναχτύπησε την κοπέλα»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια έκανε όπισθεν και πάτησε ξανά την 21χρονη. Στη συνέχεια έγινε «καπνός» ενώ η κοπέλα παρέμενε αιμόφυρτη και αβοήθητη στο έδαφος.

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του Αλβανού.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact