ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ποτάμι ψάχνει για… βουλευτές

«Σαφάρι» για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του έχει ξεκινήσει το Ποτάμι!

Με σύνθημα «όχι κομματικοί υποψήφιοι αλλά υποψήφιοι από την κοινωνία», το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη καλεί τους εθελοντές του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες να προτείνουν υποψήφιους βουλευτές μέσα από ειδική πλατφόρμα που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Ποταμιού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική.

Αυτό πιστεύει το Ποτάμι και αυτό προσπαθεί να κάνει πράξη από την πρώτη στιγμή. Και σήμερα απευθύνεται στους ενεργούς πολίτες και τους καλεί να προτείνουν εκείνοι τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα στην ελληνική Βουλή.

Γιατί η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου ούτε βέβαια ενός κομματικού μηχανισμού. Και η Βουλή δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη. Χρειάζονται δημιουργοί, τολμηροί που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και ξέρουν τι θέλουν και κυρίως ξέρουν πώς θα το πετύχουν.

Οι εθελοντές, οι φίλοι του Ποταμιού, οι ενεργοί πολίτες καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Να σκεφθούν σοβαρά και υπεύθυνα ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν. Να ερευνήσουν, να μάθουν και τελικά να προτείνουν τους καλύτερους εκπροσώπους αυτής της νέας εποχής. Το Ποτάμι δεν έχει βαρίδια, δεν έχει δεσμεύσεις και θα προσπαθήσει να επιλέξει τους καλύτερους. Το έκανε και στις ευρωεκλογές και τα κατάφερε. Θυμίζουμε ότι το 1/3 του ευρωψηφοδελτίου συγκροτήθηκε με βάση τις προτάσεις των πολιτών. Η κοινωνία προτείνει λοιπόν, το Ποτάμι ακούει και παίρνει τις αποφάσεις του κάνοντας στις εκλογές τη δική του τελική πρόταση προς τις τοπικές κοινωνίες.»

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact