ΕΛΛΑΔΑ

Το προφίλ του αντιεξουσιαστή που ξυλοκόπησε τον διοικητή της τροχαίας -Ζει σε κοινόβια και είναι γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ

Σε αντιεξουσιαστή που δεν έχει μόνιμη κατοικία, καταλήγουν οι Έρευνες της Ασφάλειας, για τον εντοπισμό του ατόμου που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας.

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει καταστεί δυνατός -παρά τις έρευνες- ο εντοπισμός του.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι αν καταφέρουν να τον προσαγάγουν τότε μόνο θα είναι σίγουροι αν πρόκειται πράγματι για το άτομο που επιτέθηκε πισώπλατα στον κ. Διαμαντόπουλο.

Πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρουν ότι έχουν γίνει έρευνες στο πατρικό του σπίτι και σε ακόμα μία οικία του περιβάλλοντός του αλλά παρ’ όλα αυτά ο ύποπτος παραμένει εξαφανισμένος. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το συγκεκριμένο άτομο τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάποια μόνιμη κατοικία.

Πρόκειται για αντιεξουσιαστή, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για επεισόδια και συνηθίζει να ζει σε κοινόβιους χώρους. Οι αστυνομικοί μπορούν να τον ταυτοποιήσουν μόνο οπτικά από υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Η εικόνα του προσώπου του δράστη δεν είναι καθαρή αλλά, όπως λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, είναι δυνατόν να γίνει ταυτοποίηση.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact