ΚΟΣΜΟΣ

Το σταθμευμένο αυτοκίνητο που διένυσε 1.300 χιλιόμετρα!

Στην αστυνομία κατέφυγε ο εξαπατημένος ιδιοκτήτης του

Ο Phil Cockrell εμπιστεύτηκε το πολυτελές αυτοκίνητό του – αξίας περίπου 47.000 ευρώ – σε υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων στο αεροδρόμιο Gatwick στη Βρετανία, για τις δύο εβδομάδες που θα έλειπε ταξίδι.

Δεν ανησύχησε αφήνοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου αφού η εταιρεία αναλάμβανε τη «φιλοξενία» του το διάστημα της απουσίας του.

Το πάρκινγκ της εταιρείας απέχει περίπου 6,5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο οπότε μπορεί κανείς να φανταστεί την τεράστια έκπληξη του άνδρα όταν, παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε πως ενώ υποτίθεται πως ήταν σταθμευμένο, είχε διανύσει σχεδόν 1300 χιλιόμετρα!

car02

Ο Cockrell ενημέρωσε άμεσα την εταιρεία, η οποία αρχικά υποστήριζε πως η κάμερα ασφαλείας της έδειχνε πως το αυτοκίνητο δεν είχε μετακινηθεί καθόλου τις δύο εβδομάδες που εκείνος έλειπε.

Αποδείχθηκε ωστόσο πως η Mercedes είχε ταξιδέψει και μάλιστα πολύ και η εταιρεία επέμενε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό ενώ δεσμεύτηκε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη της.

car01

«Η εταιρεία κατηγόρησε εμένα και υποστήριζε πως έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο. Εγώ όμως είχα μόλις κάνει σέρβις και ήξερα πόσα χιλιόμετρα είχε κάνει. Επικοινώνησα με την αστυνομία η οποία, μέσω του συστήματος αναγνώρισης πινακίδων και τις κάμερες ασφαλείας διαπίστωσε πως είχε όντως μετακινηθεί», περιγράφει ο Cockrell.

Το απίστευτο είναι πως παρότι η αστυνομία πιστοποιεί πως το αυτοκίνητο κινήθηκε ενώ υποτίθεται πως ήταν σταθμευμένο, δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανείς αφού η πινακίδα του αναγνωρίστηκε μεν αλλά το όχημα δεν φωτογραφήθηκε κι έτσι δεν μπορεί να πιστοποιηθεί ποιος το οδηγούσε.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει τουλάχιστον είκοσι οδηγούς και πως κατά διαστήματα συνεργάζεται και με έκτακτους συνεργάτες κι έτσι είναι αδύνατο να βρεθεί ακριβώς ποιος μπορεί να το έκανε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact