ΕΛΛΑΔΑ

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να αποτραπούν επεισόδια στην επέτειο Γρηγορόπουλου

Πυρετός επικρατεί στην ΕΛΑΣ ενόψει της Κυριακής, οπότε και συμπληρώνονται 7 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο φόβος των επεισοδίων έχει αναγκάσει την ηγεσία της ΕΛΑΣ να «επιστρατεύσει» 6.000 αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σχεδιασμό για αντίμετρα για να αντιμετωπιστεί ο… πόλεμος από τις ταράτσες των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η ΕΛ.ΑΣ θα εφαρμόσει την τακτική της απομόνωσης των αντιεξουσιαστών στην περιοχή των Εξαρχείων, όπως ακριβώς έγινε στη συγκέντρωση της 17ης Νοεμβρίου στην οποία τα μέτρα που ελήφθησαν χαρακτηρίστηκαν επιτυχή από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τα αυξημένα μέτρα της Αστυνομίας είναι ήδη σε εφαρμογή από σήμερα καθώς:

  • Αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, τα συνδικάτα συγκεντρώνονται στην Κλαυθμώνος, καθώς είναι η ημέρα πανελλαδικής γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
  • Την Παρασκευή φτάνει στην Αθήνα αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, για σειρά επαφών του με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact