ΚΟΣΜΟΣ

Το ταχυδρομείο της Βρετανίας ψάχνει …για ταχυδρόμο στην Ανταρκτική

Ένα εξαιρετικά… θαρραλέο άτομο που να αψηφά το πολύ κρύο και τις ανέσεις, αναζητά το βρετανικό ταχυδρομείο.

«Αν αντέχετε να κουβαλάτε στο χιόνι μια κούτα με 70.000 επιστολές, αν μπορείτε να συμβιώσετε με 2.000 δύσοσμους πιγκουίνους, αν η θερμοκρασία των -10 βαθμών Κελσίου δεν είναι για σας πρόβλημα κι αν μπορείτε να μην κάνετε μπάνιο για έναν μήνα τότε υπάρχει μια θέση για σας στο βρετανικό ταχυδρομείο».

Αυτά αναφέρει η σχετική αγγελία που δημοσιεύτηκε στον βρετανικό Τύπο και αναζητά έναν θαρραλέο που θα αναλάβει το ταχυδρομείο, το μουσείο και το μαγαζί στο νοτιότερο άκρο της Ανταρκτικής, στο Port Lockroy. Η τοποθεσία είναι τόσο απομακρυσμένη, που ακόμα και τα ελικόπτερα δεν είναι σε θέση να την προσεγγίσουν ενώ ο πιο κοντινός γιατρός βρίσκεται σε ένα πλοίο, τρεις μέρες μακριά.

Επίσης, δεν υπάρχει internet ή Wi-Fi, κεντρική θέρμανση και σήμα τηλεφώνου.

Η σύμβαση διαρκεί πέντε μήνες, από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο και ο μισθός είναι 1.500 λίρες. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου.

Θα αναρωτηθείτε φυσικά τι χρειάζεται εκεί το ταχυδρομείο…  Μα για να μεταφέρει τις χιλιάδες επιστολές που στέλνουν ανά τον κόσμο, οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που σταματούν στην περιοχή για μια επίσκεψη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact