ΚΟΣΜΟΣ

Το τελευταίο στάδιο της ανορεξίας: Η νεαρή που είχε να φάει και να πιει μία εβδομάδα!

Μιλώντας για τα όσα πέρασε είπε σχετικά: «Ήθελα να γίνω πολύ αδύνατη, μόνο και μόνο για να γίνω αποδεκτή από όλους. Είχα αποκτήσει τόσους πολλούς φίλους, όταν έχασα βάρος όταν ξεκίνησα την κολύμβηση και όλοι μου έλεγαν “μπράβο”. Σκέφτηκα, ότι αν σταματούσα το κολύμπι θα έπρεπε να συνεχίσω να έχω χαμηλό βάρος για να εξακολουθήσω να έχω τους φίλους μου, γιατί αν έπαιρνα κιλά κανείς δε θα ήθελε να είναι φίλος μου πια». Όπως λέει η ίδια, παλιότερα ήταν αντικείμενο χλευασμού από παιδιά και δεν ήθελε να επανέλθει σε αυτή την κατάσταση. Κάποια στιγμή σταμάτησε την κολύμβηση κι άρχισε να ασχολείται με το σχολείο και τους νέους της φίλους.

Για να μην πάρει βάρος άρχισε να τρώει όλο και λιγότερο, χάνοντας απότομα κιλά. Όπως αποκαλύπτει, τιμωρούσε η ίδια τον εαυτό της κάθε φορά τρώγοντας όλο και λιγότερο ξεκινώντας σιγά-σιγά να αρρωσταίνει. «Έλεγα ψέμματα στην οικογένειά μου ότι τρώω και γυμνάζομαι. Μισούσα τον εαυτό μου γι’ αυτό που έκανα», λέει η ίδια. Μέσα σε λίγους μήνες έχασε 40 κιλά προκαλώντας ένα ισχυρό σοκ στον οργανισμό της με αποτέλεσμα μια μέρα να πρέπει να εισηχθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία, αφού οι γιατροί της είπαν ότι η καρδιά της δεν θα άντεχε πολλές μέρες ακόμα και η ίδια ένιωθε έτοιμη να πεθάνει.

Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο άρχισε να ακολουθεί μια πιο σωστή διατροφή με αποτέλεσμα να επανέλθει σιγά-σιγά και με μεγάλη προσπάθεια και στήριξη ειδικών και της οικογένειάς μου.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει μετά την αποκατάστασή μου. Τώρα είμαι κοινωνική, βγαίνω έξω με τους φίλους μου και δεν κλείνομαι στον εαυτό μου», λέει η 19χρονη που προσπαθεί πλέον να βοηθήσει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όσες κοπέλες έχουν παρόμοιο πρόβλημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact