ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το τρόπαιο ξανά στην Σεβίλλη…

Το τρόπαιο ξανά στην Σεβίλλη… 

Ντνίπρο – Σεβίλλη 2-3

Το τρόπαιο του Europa League δεν το κουνάει απ’ το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Σεβίλλη μπορεί να είδε την Ντνίπρο να την παίζει στα ίσα, όμως στην πρόκληση να γίνει η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στο θεσμό δεν έκανε το λάθος, 3-2.

Ο Κάρλος Μπάκα «ξελάσπωσε» με δύο γκολ την ομάδα του Έμερι και εκτός από την κούπα της χάρισε και την συμμετοχή στο επόμενο Champions League.

Πιο χορταστικό δεν γινόταν να είναι το πρώτο 45λεπτο στο «Ναροντόβι Στάντιον». Τέσσερα τέρματα, με την ομάδα του Μάρκεβιτς να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη της αντεπίθεση με τον Κάλινιτς. Οι Ισπανοί γκάζωσαν και χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να γυρίσουν το ματς με γκολ των Κριχόβιακ (27’) και Μπάκα (31’).Η τελευταία λέξη, ωστόσο, ανήκε στην Ντνίπρο, που αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Ροτάν (44’) έβαλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Τελείως διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος. Τα ρίσκα που πάρθηκαν από τους πάγκους ήταν ελάχιστα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, καμία δεν απείλησε ουσιαστικά τους γκολκίπερ. Σ’ ένα σημείο που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο ο Κολομβιανός φορ χτύπησε και πάλι και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τέλος στο άθλο που έκαναν μέχρι και τον τελικό οι Ουκρανοί.
Δείτε το πρώτο γκολ της Ντνίπρο: 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact