ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα του Δημάρχου στην Τρίπολη για το άδειο θέατρο: Το επίπεδο μας είναι για νταούλια και γουρουνοπούλα

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αντικρίζοντας την εικόνα ενός άδειου θέατρου στην τελευταία εκδήλωση του δήμου στο Μαλλιαροπούλειο με την Ορχήστρα Κανών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έγινε έξαλλος. 

Ενδεικτικές της οργής του ήταν οι δηλώσεις που έκανε αργότερα λέγοντας πως το επίπεδο μας είναι για νταούλια και γουρουνοπούλα.

Οπως γράφει και το kalimera-arkadia.gr ο κ.Παυλής αναρωτήθηκε μάλιστα στην εν λόγω εκδήλωση «που ήταν οι Χορωδίες, που ήταν ο Φιλοτεχνικός, που ήταν το ΚΑΠΗ που ήταν η περίφημη Εκκλησία, που ήταν όλοι αυτοί;». Και τέλος πρόσθεσε «είχε δίκιο ο Σαββάκης που έλεγε.. Ρε, νταούλι, γουρνοπούλα και είμαστε μια χαρά, σε αυτή την πατρίδα. Αυτό είναι το επίπεδο μας».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact