ΕΛΛΑΔΑ

To Υπουργείο Παιδείας βάζει τέλος στις διαγραφές φοιτητών

Θα καταργηθεί κάθε νομοθετική πράξη που οδηγεί σε διαγραφή φοιτητών, ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Χασάπης.

Ο κ. Χασάπης προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις κάτά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία επί πτυχίω φοιτητών της Νομικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία αφορούσε στις επικείμενες διαγραφές φοιτητών από τα μητρώα των σχολών τους την 30/4/2015.

Ο κ. Χασάπης δεσμεύθηκε ότι το ζήτημα θα ρυθμιστεί αναδρομικά με πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

Στη συνάντηση κατέστη σαφής η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για διαρκή διάλογο και συνεχή επαφή με τους φοιτητές για κάθε πρόβλημα της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact