ΕΛΛΑΔΑ

Τον άφησαν ελεύθερο τον 33χρονο που βίασε ανήλικη στο Ηράκλειο

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε το μεσημέρι, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 33χονος από περιοχή του δήμου Χερσονήσου, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 15χρονης από την Αλβανία για βιασμό.

Ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Σε βάρος του είχε ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και σήμερα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ η υπεράσπιση προσκόμισε στοιχεία, μεταξύ των οποίων την αλληλογραφία που είχε η ανήλικη με τον 33χρονο, η οποία αναμένεται να εξεταστεί περαιτέρω.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact