ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Του είπα να χωρίσουμε κι έσπασε με το κεφάλι του το παρμπρίζ

Για το Dancing With the Stars αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο περιοδικό Εγώ.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια πως έχει βιώσει ψυχολογική βία από σύντροφό της: «Στο παρελθόν, πριν από πολλά χρόνια. Τρόμαξα και προσπάθησα να φύγω όσο πιο ήρεμα γινόταν, για να μη συμβεί κάτι κακό».

Ακόμη συμπλήρωσε: «Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε, και όταν χρειάστηκε να συναντηθούμε για να πάρω κάποια πράγματά μου, συμπεριφέρθηκε με ακραίο τρόπο. Του ξεκαθάρισα ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας και τότε εκείνος έσπασε με το κεφάλι του το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γεμίσει με αίματα και να αρχίσει να φωνάζει ότι δεν έβλεπε. Σοκαρίστηκα».

Και κατέληξε: «Αρχικά αισθάνθηκα ενοχές. Έπειτα αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν υγιές. Δεν μπορείς με τίποτα να κρατήσεις έναν άνθρωπο κοντά σου με αυτόν τον τρόπο».

newsbeast

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact