ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε κάμπινγκ που πλημμύρισε

Oι καταρρακτώδεις βροχές που σάρωσαν τη νότια Γαλλία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 6 ανθρώπων τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη σε μία κατασκήνωση που καταστράφηκε όταν ένας ποταμός υπερχείλισε, σύμφωνα με ένα νέο απολογισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι καταιγίδες έπληξαν συνολικά 3 διαμερίσματα στη νότια Γαλλία, το Ερόλ, το Γκαρ και το Αβεϊρόν.

Στο Λαμαλού λε Μπεν, το χωριό με τις ιαματικές πηγές στο Ερόλ, ο ποταμός Μπιτουλέ, που διασχίζει το δημοτικό κάμπινγκ, μετατράπηκε ξαφνικά σε χείμαρρο, παρασύροντας τροχόσπιτα.

Την ώρα που ένας άνδρας επιχειρούσε να βοηθήσει μία γυναίκα για να μην πνιγεί, η σύζυγός του και η 34χρονη κόρη του χάθηκαν κάτω από τα νερά όταν το τροχόσπιτό τους παρασύρθηκε, δήλωσε ο δήμαρχος Φιλίπ Τεγιάν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα βρέθηκαν νεκροί σε δύο άλλα τροχόσπιτα και ένας πεζός επίσης παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ανέφερε η νομαρχία.
Χθες μία 76χρονη γυναίκα πνίγηκε στο Αβεϊρόν.

Σήμερα το πρωί η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Γαλλίας αύξηση το επίπεδο συναγερμού προειδοποιώντας για καταρρακτώδεις βροχές και για τον κίνδυνο πλημμυρών στο Γκαρ, ενώ επέκτεινε το συναγερμό στο Ερόλ απευθύνοντας στους πολίτες έκκληση να παραμένουν σε επαγρύπνηση για το ενδεχόμενο πλημμυρών στο Αβεϊρόν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact