ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος βουλευτής αποκαλύπτει την υποκρισία του Ερντογαν

Αν νομίζετε ότι ο Ερντογάν παίζει κάποιον άλλο “στρατηγικό” ρόλο στην περιοχή, τότε ετοιμαστείτε για μια κρύα ντουζίνα αλήθειας.

Ένας Τούρκος βουλευτής, ξεσκεπάζει τον υποκριτικό ρόλο του Τούρκου Προέδρου στον πόλεμο στην Γάζα και την Παλαιστίνη. Ας το πούμε και ξεκάθαρα: όλα τα πράγματα που βλέπουμε γύρω από την τουρκική υποστήριξη στους «αδελφούς» Παλαιστίνιους, είναι απλώς μια φαρσοκωμωδία.

Ο βουλευτής ξεκαθαρίζει ότι οι πιλότοι που βομβαρδίζουν τη Γάζα και την Παλαιστίνη, εκπαιδεύονται στην Κόνια. Ναι, καλά διαβάσατε!

Η Τουρκία όχι μόνο παρέχει τα μέσα αλλά και τη στήριξη για να καταστρέφονται ζωές στη Μέση Ανατολή. Οι βόμβες που σκοτώνουν αθώους δεν πέφτουν από τον ουρανό χωρίς προετοιμασία. Η Τουρκία, λοιπόν, δεν είναι απλώς θεατής, αλλά βασικός παίχτης σ’ αυτό το μακελειό. Εδώ και χρόνια, τα τουρκικά στρατεύματα παίζουν με τη φωτιά, έχοντας τα χέρια τους γεμάτα με αίμα, και όλα αυτά ενώ συνεχίζουν να παριστάνουν τους «προστάτες» των Παλαιστινίων.

Η Τουρκία προμηθεύει το καύσιμο που «ταΐζει» τα όπλα του πολέμου, και αντί να δείξει ντροπή, επιμένει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Ξεχνά όμως να αναφέρει ότι είναι ακριβώς αυτή που συντηρεί τη μηχανή του θανάτου, παρέχοντας τους πόρους που χρειάζονται για να «ξαπλώσουν» την περιοχή.

Και μην νομίζετε ότι τελειώσαμε. Η τουρκική «συμπαράσταση» φτάνει και στο φαγητό για τους στρατιώτες που συμμετέχουν σε αυτές τις επιθέσεις. Από την Αλάγια, η Τουρκία στέλνει τα τρόφιμα για τους στρατιώτες που συμμετέχουν στο βρώμικο παιχνίδι του πολέμου. Κι εδώ το παράδοξο: η χώρα που υποτίθεται ότι στέκεται στο πλευρό των Παλαιστινίων, υποστηρίζει ενεργά και συμμετέχει στη στρατιωτική καταστολή της ελευθερίας τους.

Η υποκρισία του Ερντογάν δεν έχει όρια.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή: η Τουρκία είναι ένας από τους βασικούς παίκτες σε αυτό το «θεατρικό» πόλεμο. Και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθείς και να αναρωτιέσαι πόσο υποκριτικό μπορεί να γίνει το παιχνίδι της διεθνούς πολιτικής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact