ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικός θάνατος για δύο μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: Παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχίας

Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί του Σαββάτου δύο μετανάστες στο 31ο χλμ της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπουλη-Δικαίων, καθώς παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα.
Οπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο μετανάστες παρασύρθηκαν λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό τους από επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια – Θεσσαλονίκη.

Ο μηχανοδηγός δήλωσε στις αρχές ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Σύμφωνα με τις αρχές ο ένας από τους δύο άνδρες σύμφωνα με έγγραφα που βρέθηκαν είναι από τη Συρία ηλικίας 31 ετών ενώ για τον δεύτερο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητας του.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact