ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε γιατί είχε φτάσει τα 30 και ήταν ανύπαντρη [εικόνες]

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Βρετανία με την αυτοκτονία μίας 29χρονης από το Λάνκασαιρ, που έδωσε τέλος στη ζωή της γιατί φοβόταν ότι «θα μείνει στο ράφι».

Η Ρέιτσελ Γκόου βρισκόταν ήδη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο της μητέρας της και ήθελε οπωσδήποτε να κάνει δική της οικογένεια μέχρι τα 30. Βλέποντας όμως τα γενέθλια της να πλησιάζουν και φοβούμενη επίσης ότι ο 30χρονος σύντροφός της Αντόν Τσβάρεβ σκόπευε να την αφήσει, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Πριν πάρει το δηλητήριο, έστειλε ένα μήνυμα στον Τσβάρεβ στο οποίο του ευχόταν «ότι καλύτερο για τη ζωή του». Εκείνος ήταν που τη βρήκε στο διαμέρισμά της όταν την επισκέφθηκε αργότερα.

Σύμφωνα με την οικογένεια της, η Ρέιτσελ σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ και δούλευε στο Νοσοκομείο Royal Bolton, ενώ ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και ευχάριστη.

Ωστόσο επισημαίνουν ότι ήταν και ιδιαίτερα ανασφαλής, αφού είχε περάσει τρεις πολύ άσχημους χωρισμούς πριν τη σχέση της με τον Αντον Τσβάρεβ και το μόνο που ήθελε ήταν να παντρευτεί.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact