ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τραγούδησαν για τα προσόντα του πρίγκιπα και η Κειτ έμεινε άφωνη

​Για τα προσόντα του πρίγκιπα Ουίλιαμ άκουσε να τραγουδούν η Κέιτ Μίντλετον και έμεινε με ανοικτό το στόμα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι κάνει επταήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ινδία και το Μπουτάν, ακολουθώντας κατά γράμμα τα παραδοσιακά τελετουργικά.

Μετά από συνάντηση  με το βασιλιά και τη βασίλισσα του Μπουτάν, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ βρέθηκαν σε διαγωνισμό τοξοβολίας. Σύμφωνα με την παράδοση, όσο ο τοξοβόλος ετοιμάζεται, πρέπει να του τραγουδήσουν και ο πρίγκιπας δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

«Είσαι φαλακρός. Η μύτη σου είναι πολύ μεγάλη. Ελπίζουμε και τα προσόντα σου να είναι μεγάλα», έλεγαν οι στίχοι που αφιέρωσαν γυναίκες στο «γαλαζοαίματο» και έκαναν την Κέιτ Μίντλετον να μείνει «κάγκελο» όταν της έκαναν την μετάφραση!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact