ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Θα απαγορεύσω τους μετανάστες από χώρες που έχουν ιστορικό τρομοκρατίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα βάλει τέλος στη μετανάστευση προς τις ΗΠΑ από χώρες που έχουν αποδεδειγμένα ιστορικό τρομοκρατίας, στον απόηχο του μακελειού στο Ορλάντο.

Σε ομιλία του, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι αν εκλεγεί, θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για τον καλύτερο έλεγχο της μετανάστευσης. «Θα χρησιμοποιήσω αυτή την εξουσία για να προστατεύσω τους Αμερικανούς πολίτες. Αν εκλεγώ, θα αναστείλω τη μετανάστευση από περιοχές του κόσμου στις οποίες υπάρχει αποδεδειγμένο ιστορικό τρομοκρατίας ενάντια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη ή τους συμμάχους μας, μέχρι να κατανοήσουμε πλήρως πώς να βάλουμε τέλος σε αυτές τις απειλές», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Επίσης, προκάλεσε την Χίλαρι Κλίντον να εξηγήσει γιατί είναι υπέρ της αποδοχής προσφύγων από τη Συρία, δηλώνοντας ότι η πολιτική του θα προστατεύσει καλύτερα γυναίκες, ομοφυλόφιλους, Εβραίους και Χριστιανούς στις ΗΠΑ.

«Το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι ενάντια στις γυναίκες, τους γκέι, τους Αμερικανούς. Αρνούμαι να επιτρέψω να γίνουν οι ΗΠΑ ένα μέρος στο οποίο οι ομοφυλόφιλοι, οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι είναι στόχοι διωγμού και εκφοβισμού από ριζοσπαστικούς Ισλαμιστές που κηρύσσουν το μίσος και τη βία», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός επιτέθηκε και στον Μπαράκ Ομπάμα, αμφισβητώντας τα κίνητρά του για την άρνησή του να χρησιμοποιήσει τον όρο «ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία», περιγράφοντας τέτοιες επιθέσεις, κατηγορώντας τόσο τον πρόεδρο των ΗΠΑ όσο και την Κλίντον ότι είναι ακατάλληλοι να ηγηθούν του έθνους.

Ακόμη, ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να ενισχύσουν τη στρατιωτική αντίδρασή τους έναντι του Ισλαμικού Κράτους.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact