ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τραύματα στο σώμα της κόρης της Γουίτνει Χιούστον. Η σχέση με τον αδελφό της

Μετά τον θάνατο της διάσημης μητέρας της, η Μπόμπι Κριστίνα, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, βρήκε παρηγοριά σε μια κλίκα φίλων που δεν θα μπορούσε κανένας να χαρακτηρίσει ως «υγιείς συναναστροφές». μάχη που δίνει με τον θάνατο, από τότε που βρέθηκε λιπόθυμη στην μπανιέρα του σπιτιού της, έγινε η αφορμή για να έρθουν στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από τη ζωή της αλλά και από τη ζωή των φίλων της. Η παρέα δείχνει να έχει αδυναμία στα γρήγορα αμάξια, τα ακριβά ρολόγια και τα όπλα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τη νεαρή να ποζάρει όλο χαμόγελό δίπλα στον αδελφικό της φίλο, Μέισον Γουιτάκερ, που κρατάει ένα τεράστιο κυνηγετικό μαχαίρι.

Με τον Μέισον Γουιτάκερ

Ο Μαξ Λόμας είναι ο φίλος που βρήκε την Μπόμπι Κριστίνα λιπόθυμη στην μπανιέρα και αυτός με το σκοτεινότερο παρελθόν. Λίγες ημέρες πριν, ο Λόμας είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών, για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Το γεγονός ότι στο σπίτι της νεαρής κοπέλας βρέθηκαν ναρκωτικά οδήγησε την Αστυνομία στο να τον συλλάβει και να τον ανακρίνει για τις συνθήκες του περιστατικού. Ο νεαρός, για να γλιτώσει από μια μεγάλη ποινή, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Αστυνομία και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη σχέση της Μπόμπι Κριστίνα με τον θετό αδερφό της, Νικ Γκόρντον.

Ο Λόμας και τα όπλα

Ο Γκόρντον είχε υιοθετηθεί από τη Γουίτνεϊ Χιούστον σε μικρή ηλικία και ζούσε μαζί με την Κριστίνα στην έπαυλη της οικογένειας. Μετά τον θάνατο της Χιούστον οι δύο έφηβοι ήρθαν πολύ κοντά και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Αναρτούσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι. Ομως, οι φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων και ο Λόμας, αποκαλύπτουν ότι αυτή ήταν μια εικονική ευτυχία. Ο Γκόρντον ζήλευε τη σύντροφό του, καθώς θεωρούσε τον εαυτό του παιδί της Χιούστον και δεν του άρεσε που όλη η προσοχή είχε επικεντρωθεί στην Μπόμπι Κριστίνα. Μάλιστα, πρόσφατα το ζευγάρι είχε δεχτεί πρόσκληση για να πρωταγωνιστήσει στο δικό του ριάλιτι, αλλά ο Γκόρντον δεν δέχθηκε επειδή θα αμειβόταν με λιγότερα χρήματα απ’ ό,τι η σύντροφός του.

Το ζευγάρι σε στιγμές ευτυχίας

Ο νεαρός δεν είχε καλές σχέσεις με την υπόλοιπη οικογένεια και μάλιστα του απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με την αδερφή της Γουίτνεϊ Χιούστον, Πατρίσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει επισκεφθεί την Μπόμπι Κριστίνα στο νοσοκομείο και δεν έχει προσέλθει στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό. Ο Λόμας ισχυρίστηκε, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ότι είδε τον Γκόρντον να καθαρίζει σταγόνες αίματος λίγο πριν βρει την Μπόμπι Κριστίνα λιπόθυμη. Οι ισχυρισμοί του Λόμας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρέθηκαν ανεξήγητα τραύματα στο σώμα της κοπέλας οδήγησαν την Αστυνομία στο να ξεκινήσει ποινική έρευνα για τον Γκόρντον. Προς το παρόν, όλα αυτά δεν δείχνουν να απασχολούν την οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα, καθώς το μόνο που θέλουν είναι να γίνει καλά και να αποφευχθεί μια ακόμα τραγωδία.

dete

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact