ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ποινή 111 ετών στον 53χρονο δάσκαλο για την αποπλάνηση μαθητών

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  Καρδίτσας, η δίκη με κατηγορούμενο τον 53χρονο δάσκαλο Παναγιώτη Παπακώστα.

Στον 53χρονο επιβλήθηκε η ποινή των 111 χρόνων (εκτιτέα 25 έτη) για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια για 8 παιδιά μαθητές του σχολείου με το κατηγορητήριο κακουργηματικών πράξεων «της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή».

Ο 53χρονος που είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο μετά από σχετικές καταγγελίες, είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του και σήμερα οδηγήθηκε στις Φυλακές για την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.

Πηγή: trikalanews

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact