ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροπολογία διευκολύνει την ζωή των επί πτυχίω φοιτητών

Θα εξετάζονται στα μαθήματα που οφείλουν ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο

Τροπολογία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου που κατατέθηκε στη Βουλή, δίνει τη δυνατότητα στους επί πτυχίω φοιτητές να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

Με την τροπολογία παρέχεται δυνατότητα στους φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, να εξεταστούν σε όλα τα οφειλόμενα μαθήματα, ανεξαρτήτως εξαμήνου διδασκαλίας αυτών.

«Με την προτεινόμενη ρύθμιση λαμβάνεται, δεδομένης της υφιστάμενης οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας, ειδική μέριμνα για τη διευκόλυνση των φοιτητών στην περάτωση των σπουδών τους και την απόκτηση των πτυχίων τους» εξηγεί το υπουργείο Παιδείας περιγράφοντας την προτεινόμενη ρύθμιση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact