ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τροχαία διασήμων που συγκλόνισαν Ελλάδα και εξωτερικό

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ξυλούρης, γιος του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη τον Νοέμβριο του 2015.

To 2008, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης έπεσε θύμα τροχαίου που του κόστισε τη ζωή. Ο 31χρονος ηθοποιός επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος, σύμφωνα με το womenonly.gr.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του, πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα και εξέπνευσε λίγο αργότερα, στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου μεταφέρθηκε.

Ο Τζέιμς Ντιν πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών. Η επιτυχία του Ντιν δεν κράτησε για πολύ, καθώς βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο Χολάμ της Καλιφόρνια, στις 30 Σεπτεμβρίου του 1955. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας της Καλιφόρνια που έχουν δημοσιευτεί, ένας φοιτητής πανεπιστημίου ήταν ο υπεύθυνος για το θανατηφόρο τροχαίο καθώς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού.

Η Γκρέις Πατρίσια Κέλι γνωστότερη ως Γκρέις Κέλι, ήταν βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός, καθώς και πριγκίπισσα του Μονακό. Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1982, ενώ επέστρεφε οδικώς μαζί με τη μικρή της κόρη της Στεφανί, από το εξοχικό τους στην επαρχία, η πριγκίπισσα Γκρέις είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της και να ρίξει το αυτοκίνητο στο γκρεμό.

Το σώμα της ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο αλλά είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα κι είχε πέσει σε κώμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μονακό όπου της διαγνώστηκε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Η οικογένεια της αποσυνέδεσε τον μηχανισμό που την κρατούσε στη ζωή

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο τούνελ Ποντ Ντ’ Αλμά του Παρισιού, όταν η Mercedes-Benz W140 στην οποία επέβαιναν έφυγε απο τον έλεγχο του -όπως ακούστηκε μεθυσμένου- οδηγού τους, Ανρί Πόλ, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact