ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τσαρούχας: Στο διαζύγιο έβαλε δικηγόρο την πρώην γυναίκα του

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και μίλησε για τον γιο του.

– Αν ρωτούσα το γιο σου τι πατέρας είσαι, τι θα μου έλεγε νομίζεις;

«Ότι είμαι ο καλύτερος! Δεν είμαι αυστηρός μαζί του αν και μερικές φορές είμαι σκληρός. Θέλω να μπαίνει όριο και όταν μπαίνει δεν έχει ούτε μπρος ούτε πίσω. Τώρα έχει μεγαλώσει λίγο, έγινε 8. Κάνουμε πράγματα πολλά μαζί. Παίζουμε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πάμε θέατρο, έχουμε πάει με τη μηχανή μου στην Ιταλία 10 μέρες ξεκινώντας απ’ την Ελλάδα, κοιμόμασταν σε σκηνή και κάθε βράδυ μέναμε αλλού, μαγειρεύαμε. Γι’ αυτό λέει ότι είμαι ο καλύτερος μπαμπάς».

– Το θέμα του διαζυγίου πώς το χειριστήκατε με το παιδί;

«Νομίζω καλά».

– Δικηγόρος σου βέβαια ήταν η πρώην γυναίκα σου.

«Σουηδός δεν υπήρξα ποτέ ούτε με χαρακτηρίζει η ηρεμία. Ωστόσο είχα αποφασίσει ότι με αυτό τον άνθρωπο δεν θα μοιραστώ τελικά πράγματα όπως νόμιζα. Η Θεοφανία είναι δικηγόρος. Έπρεπε να μπούμε σε ένα μοντέλο αντιπαλότητας αφού και οι δυο θέλαμε να χωρίσουμε. Γιατί να πάμε και να δώσουμε ένα σωρό λεφτά αλλού; Έκανα μια εξουσιοδότηση, πήγε και τα κατέθεσε στο δικαστήριο και τελείωσε η ιστορία. Η Θεοφανία, πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της έμενε στο σπίτι, μέχρι να φτιάξουν τον καινούριο τους χώρο με το φίλο της, για να ζήσουν μαζί».

– Αυτό δεν θέλει κουράγιο για να το αποδεχτείς;

«Μα στην πορεία έχεις δεχτεί πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα. Ένας άνθρωπος με τον οποίο επέλεξες να ζήσεις, δεν σου κάνει πια ούτε του κάνεις. Αυτό είναι μια παραδοχή πολύ πιο επίπονη και επώδυνη. Αν μπορείς να εξυπηρετήσεις μια κατάσταση γιατί να μην το κάνεις και να μείνεις στους τύπους; Το ότι δυο άνθρωποι δεν ζουν πια μαζί δεν σημαίνει ότι έχουν σκοτωθεί, έχουν τσακωθεί παρόλο που η παιδεία μας η κοινωνική αυτό μας έχει μάθει».

– Αμηχανία και κόντρα δεν υπήρξαν;

«Όλες οι σχέσεις τα περνούν αυτά. Εγώ όμως κάνω αυτό που μου λέει η συνείδησή μου».

govastileto

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact