ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Θα με ευγνωμονείς που δεν έγινες ένας νέος Σαμαράς – Καμμένος: Είσαι ψυχρός εκτελεστής

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, τον αποκάλεσε μάλιστα «ψυχρό εκτελεστή», ενώ άφησε υπονοούμενα για «γέφυρες διαπλοκής» με την ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη σύντομη τοποθέτησή του, πέρασε στην αντεπίθεση αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή και απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Π.Καμμένο.

«Καινούργιους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα βρεις άλλες θάλασσες» τόνισε ο πρωθυπουργός, χρησιμοποιώντας τους στίχους του ποιητή Κ.Καβάφη για να απαντήσει στον Πάνο Καμμένο.

«Προσπαθείτε να αυτοακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας σας. Τέσσερις φορές αναφερθήκατε ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρες στη διαπλοκή. Σας αφιερώνω την «Πόλη» του κ. Καβάφη, κυρίως γιατί ότι σε λίγα χρόνια από σήμερα, αυτό που θα μείνει στην ιστορία τα θετικά που πράξατε. Και θα με ευγνωμονείτε που αντιλήφθηκα τον σχεδιασμό σας να ρίξετε την κυβέρνησή μας ως νέος Σαμαράς».

Απάντηση Π.Καμμένου

Ο Καμμένος πήρε πάλι τον λόγο μετά τις… βόμβες Τσίπρα για να πει:

“Τις γέφυρες μου τις γράψατε χθες σε μήνυμα που μου στείλατε στο κινητό μου. Και δεν σας κρύβω ότι αυτό με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Θα σας αφιερώσω εγώ όμως.

Απ’ τον Ματρόζο.

Ήταν ένας μεγάλος ναύαρχος της επανάστασης που έδωσε όλη την περιουσία του για τον αγώνα του 1821.

Εδώ στην Αθήνα στο υπουργείο Ναυτικών ήταν υπουργός ο Κανάρης. Του έλεγαν του Ματρόζου να πας στο φίλο σου και βρες τον. Μπαίνει ο Ματρόζος στο καράβι, περνάει από την Ύδρα, φτάνει στο υπουργείο Ναυτικών. Και τότε στην είσοδο του υπουργείου, ρακένδυτος πια ζητά τον Ψαριανό τον υπουργό και του λέει θέλω να σε δω. Του λέει αυτός στην είσοδο δεν μπαίνουν ζητιάνο στο υπουργείο.

Και του απαντά τότε:

“Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα βαζαν το στέμμα”

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact