ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιρώνης: Επί τόπου πρόστιμα σε περιβαλλοντικά εγκλήματα

Συνάντηση εντός της εβδομάδας με τον υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα

Το περιβαλλοντικό έγκλημα πρέπει να πατάσσεται επί τόπου με διοικητικές πράξεις (πρόστιμα κ.α.), τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FΜ 104,9».

Όπως σημείωσε ακόμη, μέσα στην εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, για να συζητήσουν πώς θα επιτευχθεί αυτό.

«Στην Ελλάδα το περιβαλλοντικό έγκλημα δεν έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση, γιατί χρονίζει. Θα έχω συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, μέσα στην εβδομάδα, διότι πρέπει το περιβαλλοντικό έγκλημα να πατάσσεται επί τόπου. Η λογική είναι να μην πάει ο δασικός υπάλληλος και να περιμένει δεκαετίες πότε θα δικαστεί ως μάρτυρας. Να υπάρχει επί τόπου η διοικητική πράξη, όταν μιλάμε για αφαίρεση αδείας ή επί τόπου κολασμό, θα γίνεται επί τόπου και από εκεί και πέρα το διοικητικό κομμάτι ας αργήσει. Όπως γίνεται και στις εφορίες. Δεν περιμένουν το πρόστιμο από τις εφορίες να πέσει μετά δέκα χρόνια», δήλωσε ο κ. Τσιρώνης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact