ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: «Οπωσδήποτε “όχι” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

«Οπωσδήποτε όχι» απάντησε η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα ΤΖάκρη, στο ερώτημα «αν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι  «σημασία έχουν οι πολιτικές κι όχι τα πρόσωπα».

«Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Προέδρου είναι περιορισμένα και δεν μπορεί να σηματοδοτήσει τίποτα», δήλωσε η Θ. Τζάκρη, μιλώντας στον RealFM και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός άργησε να σκεφτεί την έξοδό μας από το Μνημόνιο.

«Για την έξοδό μας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο κ. Σαμαράς ξύπνησε αργά. Θα θέλουμε να βγούμε από το μνημόνιο αλλά οι ελεγκτές θα μας κρατούν. Δεν θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει στις αγορές», σημείωσε η ανεξάρτητη βουλευτής.
Όσο για τις στενές σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι ταυτίζεται με το κόμμα πολιτικά.

«Το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, το αίτημα της αλλαγής πολιτικής, αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας. Εδώ και αρκετό καιρό ταυτιζόμαστε πολιτικά, αλλά είναι άχαρο να μιλάμε τώρα γι αυτό το ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Τζάκρη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact