ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Προχειρότητα και φαρισαϊσμός η φορολογία στην ιδιωτική εκπαίδευση

«Το σύστημα Τσίπρα δε θέλει η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει γιατί έτσι πιστεύει ότι κερδίζει χρόνο»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Τσίπρα για την επιβολή φορολογίας στην ιδιωτική εκπαίδευση, κάνοντας λόγο για «απίστευτη προχειρότητα και φαρισαϊσμούς», άσκησε σήμερα το βράδυ από τα Τρίκαλα και την αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας στη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του.

«Το σύστημα Τσίπρα δε θέλει η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει γιατί έτσι πιστεύει ότι κερδίζει χρόνο. Γιατί έτσι πιστεύει ότι θα διατηρηθεί στη θέση του για πολύ χρόνο ακόμα», τόνισε ακόμα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις αλλαγές που σχεδιάζει για τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου «να γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα».

«Θέλω ένα κόμμα που δε θα φοβάται να μιλάει για την ιδεολογία του, που δε θα νιώθει μειονεκτικά απέναντι στα κούφια λόγια της αριστεράς. Που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, που θα είναι στην πρώτη γραμμή των κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα μιλάει και πάλι για το Έθνος μας, για τις αξίες μας, για τα ιδανικά μας. Ένα κόμμα που θα έχει όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους της παράταξης στην πρώτη γραμμή και θα αγωνίζεται για την κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοσύνη και αλληλεγγύη», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας, περιγράφοντας το σχέδιό του για τη Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας.
Στην περιοδεία του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα την Πύλη, την Καλαμπάκα και την πόλη των Τρικάλων, όπου είχε συναντήσεις και επαφές με κατοίκους, στελέχη και μέλη της ΝΔ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact