ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές έβαλαν πατέρα να λιθοβολήσει την κόρη του για μοιχεία [βίντεο]

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φρίκης από τις περιοχές στις οποίες έχει επικρατήσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

Τελευταίες οι εικόνες που προκαλούν σοκ από τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου στη συριακή επαρχία Χάμα μιας νεαρής κοπέλας την οποία οι τζιχαντιστές θεώρησαν ένοχη για μοιχεία.

Η φρίκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς στο βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα εμφανίζεται ο πατέρας της να είναι αυτός που την οδηγεί στο σημείο της εκτέλεσης.

Ο πατέρας, μάλιστα, της άτυχης κοπέλας – αν και έχει τη δυνατότητα – δεν την συγχωρεί, την δένει με σκηνή και την βάζει στην τρύπα στο έδαφος προκειμένου στη συνέχεια οι τζιχαντιστές να την λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.

«Μην με αποκαλείς πατέρα» ακούγεται να λέει ο μεγάλος σε ηλικία άνδρας.

Την ποινή στην γυναίκα αναγγέλλει ένας τζιχαντιστής ο οποίος ακούγεται να της λέει ότι «είναι ο νόμος του Θεού και γι’ αυτό πρέπει να είσαι χαρούμενη που θα λιθοβολιστείς».

Όπως λέει η κοπέλα είχε μια σχέση εκτός γάμου και επομένως παραβίασε το νόμο του Θεού. Στη συνέχεια ρωτά την κοπέλα αν είναι χαρούμενη με την σε βάρος της ποινή και εκείνη ακούγεται να λέει «ναι».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact