ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές «Γαζώνουν» και αποκεφαλίζουν κατάσκοπο!

Ένα ακόμα φρικιαστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα χθες το Ισλαμικό Κράτος με την εκτέλεση ενός άνδρα ο οποίος θεωρείται «κατάσκοπος».

Το βίντεο ξεκινάει με τον άνδρα να μιλάει στην κάμερα και να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «rafidi». Πρόκειται για ισλαμικό όρο που σημαίνει «αρνητής» και αναφέρεται σε αυτούς που απορρίπτουν τη «νόμιμη» ισλαμική εξουσία και ηγεσία.

Στη συνέχεια, οι τζιχαντιστές δένουν τον άνδρα σε ένα στύλο λίγο πριν τον γαζώσουν με το πυροβόλο και τον αποκεφαλίσουν.

Ο όρος «rafidi» είναι γνωστός ως υποτιμητικός όρος για τους Σιίτες Μουσουλμάνους που χρησιμοποιείται συχνά από τους Σουνίτες, επειδή οι Σιίτες Μουσουλμάνοι ακολουθούν μια διαφορετική γραμμή ως προς το Ισλάμ, μετά το θάνατο του Μοχάμεντ, σύμφωνα με Heavy.com.

Το βίντεο «So Take Warning» τραβήχτηκε στο Χαλέπι, στην εμπόλεμη Συρία χωρίς όμως να είναι σαφές το πότε γυρίστηκε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact