ΚΟΣΜΟΣ

Tζον Μέιτζορ: Βλακώδεις και ελεεινοί ισχυρισμοί στην καμπάνια του Brexit

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τζον Μέιτζορ δήλωσε σήμερα ότι η καμπάνια για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, κάνει βλακώδεις και ελεεινούς ισχυρισμούς για τα θέματα μετανάστευσης, αλλά και για το κόστος της παραμονής στην ΕΕ, προκειμένου να παρασύρει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου.

Φέρνοντας στην επικαιρότητα τα βαθιά ρήγματα που υπάρχουν στη βρετανική κοινωνία ο Μέιτζορ προέτρεψε τους Βρετανούς να αμφισβητήσουν τα όσα ισχυρίζεται ο Μπόρις Τζονσον, ένθερμος και πρωταγωνιστικός υποστηρικτής της καμπάνιας της εξόδου από την ΕΕ, αλλά και πιθανός μελλοντικός ηγέτης του συντηρητικού κόμματος του Μέιτζορ.

“Αυτό που κάνουν είναι να βομβαρδίζουν τους Βρετανούς ψηφοφόρους με αναληθείς πληροφορίες. Νομίζω ότι η καμπάνια τους κινδυνεύει να γίνει ελεεινή,” δήλωσε ο Μέιτζορ στο BBC.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact