ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τζόνι Ντεπ: Φοβάται για την περιουσία του;

Οι τελευταίες ταινίες του Τζόνι Ντεπ δεν γνώρισαν και πολύ μεγάλη επιτυχία, ο χωρισμός του από τη Βανέσα Παραντί τού κόστισε 150 εκατ. δολάρια, ενώ για τη συντήρηση του ιδιωτικού του νησιού στις Μπαχάμες δίνει περίπου 1 εκατ. δολάρια το χρόνο.

Ο ηθοποιός βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να μειώνεται την ώρα που η νεαρή σύζυγός του. Άμπερ Χερντ, ξοδεύει ασύστολα για ψώνια και ταξίδια. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Τζόνι Ντεπ αναγκάστηκε να βγάλει στο σφυρί και τη βίλα του στη Νότια Γαλλία.

«Κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Άμπερ στο πλευρό του, αλλά δυστυχώς το lifestyle της κοστίζει μια περιουσία. Δεν θέλει να τη χάσει γι’ αυτό και προς το παρόν δεν αντιδρά, σύντομα όμως θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του» σχολίασε άτομο από το περιβάλλον του.

Οι φήμες, μάλιστα, θέλουν τον ηθοποιό να έχει αγοράσει ιδιωτικό νησί και στην Ελλάδα, αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact