ΕΛΛΑΔΑ

Βαφτίστηκε ο γιος του ήρωα-πιλότου Κωνσταντίνου Πανανά- Νονός ο Πάνος Καμμένος [εικόνες]

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνηστης τελέστηκε, η βάφτιση του γιου του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά, που έχασε τη ζωή στην Κίναιρο, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη σε απόκρυμνη πλαγιά στο πλαίσιο άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού.

Η βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου έγινε στον ιερό ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου με ανάδοχο τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο.

«Είμαστε όλοι οικογένειά του, όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο ανήκει στην Ελλάδα», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ευχόμενος στη μητέρα και τον αδελφό του υποπλοιάρχου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν τον μεγάλο χαμό. Το αγοράκι γεννήθηκε 12 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

Στη βάπτιση παραβρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης. Στο δυστύχημα στην απόκρυμνη πλαγιά της Κινάρου έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος οι υποπλοιάρχοι Αναστάσιος Τουλίτσης και Κωνσταντίνς Πανανάς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact