ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Πρόωρες οι φήμες παραίτησής μου

Η επιλογή του για τον διορισμό της Έλενας Παναρίτη είναι αυτή τη φορά η αφορμή για την ένταση στις σχέσεις του Γιάννη Βαρουφάκη με το Μέγαρο Μαξίμου. Την ώρα που οι αντιδράσεις για την τοποθέτησή της φτάνουν μέχρι και σε έναν εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού, τον Νίκο Παπά, πολλοί χρεώνουν στον Γιάννη Βαρουφάκη την επιλογή και βλέπουν το θέμα να επιβαρύνει τις ήδη δοκιμαζόμενες σχέσεις του με την υπόλοιπη κυβέρνηση.

Ο ίδιος πάντως απαντά μέσω Twitter πως οι φήμες για παραίτησή του είναι «χονδροειδώς πρόωρες» και δεν χάνει το χιούμορ του απαντώντας σε ένα από τα σχόλια που ακολούθησαν.

 

«Οι φήμες περί επικείμενης παραίτησής μου είναι (για πολλοστή φορά) χονδροειδώς πρόωρες», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών.

Σε σχόλιο σχετικά με τι λέξη «πρόωρες» ο υπουργός απάντησε με χιούμορ επιστρατεύοντας μια φράση του Keynes: «Μακροπρόθεσμα, όλοι είμαστε νεκροί» συμπληρώνοντας: (Μεσοπρόθεσμα οι νοσταλγοί των ημερών της τρόικας έχουν κολλήσει μαζί μου…)

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact