ΑΘΛΗΤΙΚΑ

VARβάτο προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Παναθηναϊκό

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο ΠΑΟΚ, που «καθάρισε» με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Δικέφαλος έφτασε στη νίκη με γκολ των Βιεϊρίνια με πέναλτι (34’) και Βαρέλα (72’), ενώ είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που εμφανίστηκε κατώτερος και δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που «πάτησε» τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Πάντως, οι Πράσινοι εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για το πέναλτι που έφερε το 1-0 του ΠΑΟΚ, για το οποίο φωνάζουν πως ο Ινσούα έχει βρει μπάλα και όχι τα πόδια του Πέλκα.

Που κρίθηκε: Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στην Τούμπα, οπότε ο τρόπος που δέχτηκε το 1-0 ήταν καθοριστικός. Ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σερέρ υπέδειξε ένα πέναλτι που… οραματίστηκε, το VAR δεν τον διόρθωσε και το Τριφύλλι βρέθηκε στα… σχοινιά.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Μίσιτς , Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62’ Λάμπρου), Σβιντέρσκι (86’ Άκπομ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Ανουάρ (77’ Δώνης Χρ.), Ζαχίντ, Μπουζούκης (80’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (54’ Νάγκι), Μακέντα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact