ΖΩΔΙΑ

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

5 Λόγοι για να ερωτευτείς έναν Λέοντα

Ο Λέοντας είναι η χαρά της ζωής, είναι ένας άνθρωπος κεφάτος, αισιόδοξος, δημιουργικός γεμάτος δίψα για ζωή!

Στον έρωτα είναι φλογερός και παθιασμένος, ζει την κάθε στιγμή ως την τελευταία σταγόνα και στο πλευρό του θα νιώσεις σαν να πρωταγωνιστείς σε ρομαντική ταινία βραβευμένη με όσκαρ!

Έχει τον τρόπο του να σε ανεβάζει στα ουράνια με τα κομπλιμέντα του αλλά και την συμπεριφορά του! Μαζί του διασκεδάζεις και απολαμβάνειςτη μεγάλη ζωή!

Δεν ξεχνά ποτέ γενέθλια, γιορτές και επετείους. Κάνει δώρα, σε κερνά και σου δίνει ακόμα και τη ψυχή του αρκεί να δει το χαμόγελό σου!

Εκτός από μία ερωτική, θελκτικήκαι ακαταμάχητη παρουσία, έχει μεγάλο ταλέντο στον έρωτα! Είναι το ζώδιο που μπορείς πραγματικά να ζήσεις στο έπακρο τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!

5 Λόγοι για να ερωτευτείς έναν Παρθένο

Είναι ένας άνθρωπος με «μυαλό»! Αμέσως θα διακρίνεις την ευστροφία του και την παρατηρητικότητά του,θα θαυμάσεις την επινοητικότητά του και θα σε κερδίσει με τον τρόπο που σκέφτεται!

Έχει πάντα για σένα μία καλή συμβουλή, μία σωστή πρόταση και μέσα από τον Παρθένο, αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τα ελαττώματα που πρέπει να περιορίσεις. Μαζί του βελτιώνεσαι!

Ο Παρθένος ακολουθεί πάντα τις πράξεις και όχι τα λόγια, φροντίζοντας πάντα να σε κερδίζει επί της ουσίας μέσα από τα έργα του!

Είναι συνεπής σε ότι λέει, αλλά και σε ότι τάζει. Στο πλάι του γνωρίζεις καλά πως έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο φερέγγυο που μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα!

Ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που δεν ξενοκοιτάζει και δεν ψάχνεται διακαώς για μία ερωτική γνωριμία. Θα εκτιμήσεις λοιπόν την πίστη και την αφοσίωση του!

5 Λόγοι για να ερωτευτείς έναν Ζυγό

Δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς στην γλύκα του αλλά και στην εξωτερική του εμφάνιση! Είναι γεγονός ότι ο Ζυγός είναι γοητευτικός, χαμογελαστός και ακαταμάχητος!

Τον ερωτεύεσαι απλά και μόνο από τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται, από τα γλυκά το λόγια, από την διπλωματία του για να σε ρίξει.

Αν αναζητάς μία ήρεμη σχέση, χωρίς καβγάδες, φασαρίες, ζήλιες και προβλήματα τότε τον Ζυγό θα τον ερωτευτείς από την πρώτη ματιά!

Είναι αρκετά παιχνιδιάρης και ερωτικός και δεν αφήνει περιθώρια να βαρεθείς! Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει κάθε ώρα και στιγμή να του εκφράζεις την αγάπη σου χωρίς να τον αφήνεις ούτε στιγμή μόνο , αυτό είναι κάτι που θα το λατρέψεις!

Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει νερό στο κρασί του, θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, αρκεί να σε κερδίσει και να μη σε χάσει!

5 Λόγοι για να ερωτευτείς έναν Σκορπιό

Τον Σκορπιό τον ερωτεύεσαι από το φλογερό και γεμάτο νόημα βλέμμα του, στο οποίο δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις και φυσικά δεν μπορείς να του αντισταθείς!

Τον ερωτεύεσαι αμέσως μόλις πας στο κρεβάτι μαζί του, γιατί τότε καταλαβαίνεις ποιος είναι ο λόγος που έχουν γραφεί ολόκληροι τόμοι για το ερωτικό του ταμπεραμέντο. Μαζί του απολαμβάνεις σεξ!

Με τον Σκορπιό μαθαίνεις τι θα πει πάθος και ένταση, ζεις λοιπόν τον έρωτα σε όλο το μήκος και το πλάτος του και απλά δεν τον χορταίνεις σου γίνεται εξάρτηση!

Σου αφοσιώνεται πλήρως και αυτό στην αρχή σου αρέσει πολύ …ακόμα και οι απαιτήσεις που έχει από εσένα, σου φαίνονται αξιολάτρευτες γιατί αισθάνεσαι ότι σε θέλει πολύ!

Έχει κάτι το σκοτεινό, το μυστήριο, το μυστικό, ή το κρυφό που πραγματικά εξιτάρει. Διαφέρει από ότι έχεις γνωρίσει ως τώρα και αυτό σε κάνει να κολλάς!

5 Λόγοι για να ερωτευτείς έναν Τοξότη

Είναι διασκεδαστικός και αστείος, έχει χιούμορ και σε κάνει να γελάς. Τον Τοξότη θα τον ερωτευτείς γιατί πραγματικά γεμίζει όμορφα τις ώρες σου!

Μαζί του κάθε μέρα είναι διαφορετική, αφενός μεν γιατί ο Τοξότης θέλει πάντα να ζει διαφορετικές εμπειρίες, αφετέρου είναι ο άνθρωπος που θα σε αιφνιδιάσει με εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ένα ραντεβού για καφέ, μπορεί να καταλήξει σε ένα 2μερο κάπου μακριά μόνο εσύ και αυτός. Η σχέση σου μαζί του έχει τρέλα και αυτό σε ενθουσιάζει!

Δεν σε πνίγει με απαιτήσεις, πρέπει, κανόνες και ζήλειες μαζί του μπορείς να είσαι ο εαυτός σου!

Η δίψα του για ζωή, ο ενθουσιασμός του αλλά και η τόλμη του είναι στοιχεία που θα τα ξεχωρίσεις και θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή!

5 Λόγοι για να ερωτευτείς έναν Αιγόκερω

Γιατί έχεις να κάνεις με έναν συγκροτημένο και υπεύθυνο άνθρωπο, που έχει μία οργανωμένη ζωή και λες «ναι αξίζει να αφεθώ»!

Τον ερωτεύεσαι γιατί από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνειςότι δεν έχει όρεξη για παιχνιδάκια αλλά ψάχνει μία σχέση που να έχει κοινό μέλλον και πορεία!

Ερωτεύεσαι τους τρόπους του, τον συντηρητικό και παραδοσιακό τρόπο σκέψης και δράσης του, κάτι που στην εποχή μας λείπει.

Διαθέτει δυναμισμό και τσαγανό στα δύσκολα. Δεν το βάζει κάτω, δεν κλαίγεται, αλλά μάχεται για να ξεπεράσει τα εμπόδια, αυτό είναι κάτι που θα σε κάνει να βασιστείς πάνω του!

Είναι ο άνθρωπος που ξεχνά τον συντηρητισμό του μόλις κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Εκεί θα δεις ένα άλλο Αιγοκεράκι που θα το ερωτευτείς, γιατί θα σε αιφνιδιάσει με το ερωτικό του ταμπεραμέντο αλλά και τον τρόπο του να μεταλλάσσεται και να σε φτάνει στα ουράνια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact