ΕΛΛΑΔΑ

Βερναρδάκης: Δεν μετανιώνω που χαρακτήρισα φασιστάκι τον πρόεδρο των παραολυμπιονικών

«Δεν μετανιώνω» επέμεινε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης σε δήλωσή του on camera για τον χαρακτηρισμό του στον πρόεδρο των παραολυμπιονικών Σίμο Παλτσανιτίδη σε «φασιστάκι της πλάκας».

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός είχε αντιδράσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τον χαρακτηρισμό «φασιστάκι της πλάκας» στον πρόεδρο των Ελλήνων Ολυμπιονικών αναπήρων όταν εκείνος είχε σχολιάσει επικριτικά μια ανάρτηση του κυβερνητικού στελέχους περί δεξιών και αριστερών ιδεολογικών πεποιθήσεων στο Facebook.

Παρά την κατακραυγή που εισέπραξε για την επίθεση ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επανήλθε αποκαλώντας ξανά τον Σίμο Παλτσανιτίδη «φασίστα από τη Χίο». Μάλιστα κοινοποίησε ένα κείμενο του συντρόφου του Θέμη Δημητρακόπουλου που επιχειρηματολογεί «πώς ένας ανάπηρος μπορεί να είναι και φασίστας»!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact