Βγήκαν «μαχαίρια» on air μεταξύ Σεφερλή και Ουγγαρέζου
Με αφορμή την δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου πως θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα τον καλύτερο Έλληνα παρουσιαστή, ο Μάρκος Σεφερλής έβγαλε νύχια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Μάλλον το ποτήρι ξεχείλισε και δεν άντεξε απο που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον τηλεοπτικό σταθμό του Αντ1.
Πιο συγκεκριμένα ,λίγο μετά την προβολή του «Oυγκα Challenge» στο οποίο η καλεσμένη Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και δήλωσε πως θεωρεί την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα «συγχαρητήρια» του στον Δημήτρη για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 και εκεί ήταν που «άναψαν» τα αίματα με καρφιά που σταύρωσαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Αποτέλεσμα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής να ρίξει διαφημίσεις, λέγοντας «πάμε να χαλαρώσουμε και επιστρέφουμε».